Opskrifter

Rejepasta med grønt

Torsdag, 31. juli 2008af Redaktion
(4 pers.)400 g linuine el. papardelle (bred båndpasta)200 g friske hummerhaler el. rejer2 forårsløg i tynde skiver100 g rucola100 g friske ærter1 dl

(4 pers.)

400 g linuine el. papardelle (bred båndpasta)
200 g friske hummerhaler el. rejer
2 forårsløg i tynde skiver
100 g rucola
100 g friske ærter
1 dl cremefraiche
Salt og peber
Friskreven parmesanost

Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
½ minut før det er færdigt, vendes skaldyrene i, og når det hele er drænet, kommes friske ærter, forårsløg og rucola i. Vend cremefraiche, salt og peber og ost rundt i den varme pasta og server straks med et godt glas rødvin.

Opskrift: Helle Brønnum-Carlsen