Cremet pasta med oksekød

Nem og lækker aftensmad: Cremet pasta med oksekød, broccoli og champignon er en hverdagsfavorit med masser af smag og cremet sauce – klar på 30 minutter.
Af
Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Peter Kam
Cremet pasta med oksekød
30 min
4 personer
Cremet pasta med oksekød:
400 g oksekød i strimler
200 g brune champignoner
1 løg
½ broccoli
1 spsk. olivenolie til stegning
2 tsk. tørret timian
2½ dl oksebouillon
2½ dl piskefløde
1 spsk. balsamicoeddike
Salt og peber
400 g pasta (f.eks. penne)

Fremgangsmåde:

  1. Dup oksekødstrimlerne tørre med køkkenrulle.
  2. Rens champignonerne, og skær dem i kvarter.
  3. Pil løget, og hak det i tynde strimler.
  4. Skær broccolien i små buketter.
  5. Steg løg klare i olie og tilsæt oksekødet, og brun det godt.
  6. Tilsæt champignoner og timian, og steg videre i 2 minutter.
  7. Hæld bouillon og fløde i gryden, bring det i kog, og lad det småkoge i ca. 10 minutter.
  8. Tilsæt broccolibuketter, og varm dem med i saucen i ca. 5 minutter, så de stadig har lidt bid.
  9. Smag saucen til med eddike, salt og peber.
  10. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.