Cremet pasta med oksekød
Nem og lækker aftensmad: Cremet pasta med oksekød, broccoli og champignon er en hverdagsfavorit med masser af smag og cremet sauce – klar på 30 minutter.
Af
Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Peter Kam

30 min
4 personer
Cremet pasta med oksekød:
400 g oksekød i strimler
200 g brune champignoner
1 løg
½ broccoli
1 spsk. olivenolie til stegning
2 tsk. tørret timian
2½ dl oksebouillon
2½ dl piskefløde
1 spsk. balsamicoeddike
Salt og peber
400 g pasta (f.eks. penne)
Fremgangsmåde:
- Dup oksekødstrimlerne tørre med køkkenrulle.
- Rens champignonerne, og skær dem i kvarter.
- Pil løget, og hak det i tynde strimler.
- Skær broccolien i små buketter.
- Steg løg klare i olie og tilsæt oksekødet, og brun det godt.
- Tilsæt champignoner og timian, og steg videre i 2 minutter.
- Hæld bouillon og fløde i gryden, bring det i kog, og lad det småkoge i ca. 10 minutter.
- Tilsæt broccolibuketter, og varm dem med i saucen i ca. 5 minutter, så de stadig har lidt bid.
- Smag saucen til med eddike, salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen.

Hovedretter