Rødspætte med pesto og dampet kål

20 min.(1 pers.)1 stor flået rødspætte1 spsk. rød pesto2 skiver citron20 g smørPersillle2 bok choi (kinesisk kål) i minimål1 spsk. olivenolieHakket
Af
af X

20 min.
(1 pers.)

1 stor flået rødspætte
1 spsk. rød pesto
2 skiver citron
20 g smør
Persillle
2 bok choi (kinesisk kål) i minimål
1 spsk. olivenolie
Hakket purløg
Salt og peber

Tilbehør: ris eller brød


Skær langs rygben og lav to lommer i fisken. Stop skiver af citron og smør ind i lommerne. Smør pesto på overfladen og drys med salt og peber. Stil den i ovnen ved 200° i 8 min. Kog imens halverede kål i letsaltet vand i 3 min. Tag op og dryp af og vend med lidt olie og masser af hakket purløg. Læg dette som bund under fisken, der så får 5-6 min. mere, til den slipper benet helt. Server med brød eller ris.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.