(4 pers.)
Det skal du bruge til saftige sliders med surt og sødt:
Sliders med pulled pork eller skinke? Find inspiration til andre sliders her
2 spsk. rødvinseddike
2 tsk. rørsukker
½ rødløg
3 spsk. mayonnaise
2 tsk. dijonsennep
¼ syltet agurk
1 spsk. ketchup
500 g hakket oksekød
½ rødløg
1 tsk. Worcestersauce
½ tsk. salt
1 nip chiliflager
8 miniburgerboller med sesam
8 skiver emmentalerost
2 modne tomater
2 store, syltede agurker
4 icebergblade
Sådan laver du saftige sliders
Rør sukker og eddike sammen.
Pil og skær løget i fine både.
Læg dem i sukkerlagen og lad dem trække mindst 1 time.
Rør mayonnaise med sennep, finthakket agurk og ketchup.
Smag til med salt og peber.
Bland kødet med fintrevet rødløg, Worcestersauce, salt og chiliflager.
Form 8 små bøffer og steg dem ca. 4 min. på hver side.
Læg dem i et ovnfast fad, læg osten over og sæt det i ovnen ved 200º i 5 min., til osten er smeltet.
Skær tomater og agurker i skiver. Skyl og tør salaten. Flæk bollerne og rist dem i ovnen.
Smør underdelen med dressingen og læg salatblade og tomatskiver på.
Læg bøffen på, top med syltede rødløg og skivede agurker.
Læg låg på og servér straks.