Sirupskage
100 g smør
250 g farin
4 æg
500 g hvedemel
2 tsk. kanel
1 tsk. nellike
1 tsk. ingefær
10 g natron
500 g sirup
250 g kærnemælk
Mandelsmørcreme
100 g mandelmasse eller marcipan
100 g smør
150 g flormelis
Kan du ikke få nok af mandler?
Prøv vores kokostoppe med mandel
Rør smør og farin godt sammen og rør æggene i et ad gangen. Bland mel, krydderier og natron og rør det i dejen skiftevis med sirup og kærnemælk. Hæld dejen i en 25 x 35 cm stor bradepande beklædt med bagepapir, bag den ved 175 ° i 40 min. og lad den afkøle. Pisk mandelmasse, smør og flormelis sammen til en jævn creme, flæk kagen og læg den sammen med mandelsmørcremen.
Madopskrift: Jytte Petersen
Find flere opskrifter her...
Engelsk julekage
Julekage med appelsinremonce
Juletærte