Opskrifter

Skaldyrsbygotto

Fredag, 24. oktober 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
SkaldyrsbygottoLækker og cremet ret lidt a la risotto, men med byggryn i stedet for risotto-ris

Opskrift på skaldyrsbygotto

(2 pers.)

1 finthakkede skalotteløg
1 spsk. smør
250 g byggryn
1 dl hvidvin
6 dl hønsebouillon
3 forårsløg
300 g skaldyrsblanding
40 g parmesan

Tilbehør:
Groft brød

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Baileys-is Kopkager

Sådan laver du skaldyrsbygotto

Sautér løgene i smørret og tilsæt byggryn. Tilsæt hvidvinen og lad grynene absorbere vinen.

Tilsæt 5 dl hønsebouillon lidt ad gangen, efterhånden som grynene optager væden.

Snit forårsløgene i 1 cm's tykkelse på skrå og tilsæt dem sammen med skaldyr og den sidste dl bouillon.

Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet. Retten skal være cremet.