Opskrifter

Skinke med spidskålssalat

Torsdag, 14. april 2011af Redaktion
En dejlig middag på 20 minutter

(2 pers.)
20 min.

300 g kogt skinke i tykke skiver
½ dl græskarkerner
1 spsk. honning
1 granatæble
1 lille spidskål
Salt og peber
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. mayonnaise
3 spsk. tyk yoghurt
300 g kogte aspargeskartofler

Snit kålen fint og gnid den med salt. Lad den dryppe af i et dørslag. Rist græskarkerner på en tør pande og vend med honning. Pil kernerne ud af granatæblet. Vend den skyllede kål, de fleste kerner og lidt peber sammen. Rør eddike i. Rør mayonnaise med yoghurt og vend i kålen. Server med drys af de sidste kerner, kartofler og kogte skiver kold skinke.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

SMUKKE TALLERKENER

Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr...

Find flere opskrifter her...
Italiensk skinkefad
Skinkeculotte med radicciosalat
Koteletter i wok







Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop