Sommerfisk i lag

(4 pers.)15 min.2 hårdkogte æg2 ds. tun i vand1 bdt. hakkede forårsløg½ dl hakket dild2 spsk. citronsaft2½ dl fromage frais1 tsk. groft
Af
af X

(4 pers.)
15 min.

2 hårdkogte æg
2 ds. tun i vand
1 bdt. hakkede forårsløg
½ dl hakket dild
2 spsk. citronsaft
2½ dl fromage frais
1 tsk. groft salt
Friskkværnet peber
100 g lakserester
1 dl fromage frais
2 spsk. græsk yoghurt
1 gl. lakserogn
4 soft tortillaer
Citron og dild til pynt

Hæld vandet fra tunen og hak de hårdkogte æg. Bland tun og æg med forårsløg, citronsaft, fromage frais, salt og peber og stil fyldet på køl. Blend lakseresterne med fromage frais og yoghurt til en ensartet creme og kom den i en sprøjtepose. Læg tortillaerne lagvist med tunfyldet og pynt med laksecreme, citron, dild og lakserogn. Server med en salat af blandede peberfrugter.

Opskrift: Kristina Miechels

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.