Spinatsalat med kyllingelever

30 min.(2 pers.)1 pakke kyllingelever (frost) ca. 300 g2 spsk. olivenolie 2 skiver bacon i strimler1 fed hvidløg i tynde skiver1 cm frisk ingefærPi
Af
af Redaktion

30 min.
(2 pers.)

1 pakke kyllingelever (frost) ca. 300 g
2 spsk. olivenolie
2 skiver bacon i strimler
1 fed hvidløg i tynde skiver
1 cm frisk ingefær
Pi strimler
2 kviste rosmarin
½ tsk. stødt koriander
3 spsk. sherryvineddike
300 g babyspinatblade


Tilbehør:
tomatsalat og brød

Skyl spinaten og lad den dryppe af. Steg leveren i olien med bacon i, til det er brunet godt. Skru ned og tilsæt hvidløg, ingefær, rosmarin og koriander. Steg videre, til det er stegt igennem, og kog så af med eddiken. Smag til med salt og peber og anret spinaten på to tallerkner med leveren over. Pynt med en citronbåd og giv groft brød og en tomatsalat til.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.