Sprød sesamfisk med ovnkartofler og spinat
10 min. + 25 min. i ovnen
(4 pers.)
100 g rasp
1 spsk. sesamfrø
4 x 150 g hvid fast fisk i filet
2 spsk. yoghurt
1 spsk. olivenolie
1 kg store kartofler
Olie, salt og peber
300 g frisk spinat
Begynd med kartoflerne, der skrubbes og skæres i både, vendes i salt, peber og olie og stilles i ovnen ved 220°. Bland rasp med sesamfrø. Vend fi sken i yoghurt og dernæst i raspblandingen. Læg fiskestykkerne på en bageplade og drys med lidt flere sesamfrø, salt og peber. Dryp med olie. Stil i ovnen og bag i 10 min. Tilpas det med kartoflerne, der skal have ca. 25 min. Skyl spinaten og damp den kort i den væde, der sad på bladene. Smag til med salt og peber.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen