(4 pers.)
Det skal du bruge til sprøde rejefritter med agurkesalat:
150 g hvedemel
¼ tsk. salt
2 æg
2½ dl kokosmælk
1 spsk. kokosmel
600 g pillede rejer
3 forårsløg
½ bdt. koriander el. mynte
1 dl solsikkeolie til stegning
1 agurk
1 skalotteløg
1 rød chili
2 spsk. riseddike
2 tsk. sukker
100 g blandet salat
Sådan laver du rejefritter med agurkesalat
Bland mel med salt, æg og kokosmælk og pisk til en glat pandekagedej.
Rør kokosmel og rejer i.
Rens og hak forårsløgene og korianderblade og kom dem i dejen.
Steg tykke ”klatkager” i godt med olie, ca. 3 min.på hver side.
De skal nærmest frituresteges.
Hold dem varme i ovnen.
Skær agurken i små tern, pil og hak løget fint, udkern og hak chilien fint og rør alle tre ting sammen med eddike og sukker.
Servér rejefritterne med agurkesalat og evt. lidt grøn salat.