(4 pers.)
Det skal du bruge til tomatsuppe:
1 kg tomater
1 løg
1 fed hvidløg
1 spsk. smør
7 dl bouillon
1 chili
1 skalotteløg
60 g revet cheddar
2 tsk. salt
Tabasco
175 g ægnudler
2 fuldkornstortilla
Persille
Prøv også: Tomatsuppe med oregano og parmesan
Sådan laver du tomatsuppe
Skær tomaterne i mindre stykker.
Pil og hak løg og hvidløg og svits løgene i smørret.
Tilsæt tomater, bouillon og salt og lad det koge under låg i 15 min.
Hak chili og skalotteløg fint og bland med cheddar.
Blend suppen helt glat og smag til med salt, peber og Tabasco.
Kom nudlerne i suppen og lad den småsimre under låg i 5-6 min.
Fordel osteblandingen over den ene tortilla, læg den anden tortilla over og bag dem på begge sider på en tør pande ved jævn varme, til osten er smeltet.
Servér suppen drysset med hakket persille sammen med de lune quesadillas skåret i trekanter.
Prøv også: Cremet ostesuppe med tomatbrød