Opskrifter

Torsk med tomater og oliven

Lørdag, 18. februar 2012af Redaktion
Skønt middagsfad, der kan severes med en god broccolisalat til

(1 pers.)
30 min. + 30 min. saltning

200 g torskefilét uden skind eller ben
1 tsk. groft havsalt
2 løg i skiver
1 tsk. olivenolie
1 dåse flåede cherrytomater
Salt og peber
Et nip sukker
3 kviste timian
5 små, sorte oliven
250 g broccoli
3 valnødder
Saften af ½ citron
5 dråber valnøddeolie

Kom salt på fisken og stil den koldt i 30 min. Steg løgene forsigtigt i olie og sukker, til de karamelliserer lidt. Kom tomater og krydderier ved og lad det simre ved svag varme i 15 min., til sovsen er tyk. Hæld sovsen over fisken, pynt med oliven og stil fadet i ovnen ved 210° i 8 min., til fisken er akkurat gennemkogt. Damp broccolien i saltet vand i 3 min. og drys med nødder, citronsaft, salt og peber og et par dråber valnøddeolie.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER

Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Torskerogn med remoulade
Sprød skrubbe med varm kartoffelsalat
Sværdfisk med persillecrust









Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop