Stegt torskerogn med hjemmelavet remoulade og kartofler

De fleste danskere vil gerne spise mere fisk, men får det sjældent gjort. Måske denne lækre ret med torskerogn og hjemmelavet remoulade kan gøre tricket.
Af
Af Kristina Marckmann
Stegt torskerogn med hjemmelavet remoulade og kartofler
30 min
4 personer
Stegt torskerogn
600 g torskebukser
2 spsk. salt
1 spsk. eddike
1 l vand
1 spsk. smør
Remoulade
75 g mayonnaise
1 spsk. fransk sennep
100 g finthakkede pickles
1 spsk. finthakkede kapers
1 spsk. hakket persille
1 finthakket skalotteløg
1 tsk. gurkemeje
Salt og peber
Tilbehør
750 g kartofler
Råkostsalat

Fremgangsmåde

  1. Pak torskerognen ind i bagepapir og læg pakkerne i en gryde med vand, salt og eddike.
  2. Lad rognen småkoge i 25 min., til den mærkes fast, og lad den afkøle.
  3. Rør mayonnaise, sennep, syltede pickles, kapers, persille, løg og gurkemeje sammen og smag remouladen til med salt og peber.
  4. Skær rognen i skiver, og rist dem gyldne i smørret.
  5. Server med remoulade, persilledryssede kartofler og en god råkost.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.