Opskrifter
Ovnbagt sværdfisk med hjemmelavet persillecrust
Lørdag, 28. januar 2012Opdateret 3. martsaf Helle Brønnum Carlsen
Skal der mere fisk på bordet derhjemme, så er denne nemme ret med ovnbagt sværdfisk med persillecrust et godt bud! Kan serveres med kogte kartofler eller mos,

30 min
4 personer
Ovnbagt sværdfisk med persillecrust
4 stk. sværdfisk eller tun på 150 g stykket
50 g brødkrumme
2 spsk. revet parmesan
½ rød chili finthakket
1 dl bredbladet persille
Tilbehør
Citronbåde
Kartoffelmos og tomatsalat
Fremgangsmåde
- Læg fisken i et smurt, ildfast fad og drys med salt og peber.
- Blend brødkrummerne og tilsæt parmesan, chili og persille og blend en smule mere.
- Vend fiskestykkerne i den blendede krumme og drys resten over fisken.
- Stil fadet med fisken i ovnen i 15 min. ved 190° og kog imens kartofler til mos og lav en tomatsalat.
- Server retten med citronbåde til.

Hovedretter
Hornfisk med kartofler

Hovedretter
Fisk med courgetter og stedmoderblomster