Opskrifter

Wraps med hot kylling

Mandag, 5. maj 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
En god wrap med kød og grønt

Opskrift på wraps med hot kylling

(2 pers.)

240 g kyllingeinderfilét
1 cm ingefær
1 rød chili
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
1 spsk. oystersauce
1 spsk. sorte sesam
2 gulerødder
½ kinaradise
100 g spæde
spinatblade
100 g spæde spirer
4 tortilla el. fladbrød
Sweet chilisauce

Fremgangsmåde til wraps med hot kylling

Skær kyllingen i strimler. Hak ingefær, chili og hvidløg, bland det med kyllingen og steg kyllingestykkerne gyldne i olien. Tilsæt oystersauce og sesam og giv dem yderligere et par min. Skræl gulerødder og radise og skær dem i tynde strimler. Skyl spinaten, lun tortillaerne og fyld dem med kylling, spinat, gulerødder og spirer. Hæld lidt chilisauce på, rul
tortillaerne sammen og servér.