Opskrifter

Ingefæryoghurt med frugt og jasminsirup

Lørdag, 18. maj 2013af Redaktion
Lækker og frisk yoghurt til morgenbordet

Ingredienser til ingefæryoghurt med frugt og jasminsirup

(6 pers.)

6 dl tyk, græsk yoghurt
2 kugler syltet ingefær
300 g jordbær
1 mango
200 g blåbær

Sirup
2 dl kogende vand
1 brev jasminte
1 spsk. honning
50 g sukker
1 cm frisk ingefær
Saften af 1 citron

Fremgangsmåde

Hak ingefæren meget fint og rør den med yoghurten. Skyl og nip bærrene. Skræl og udsten mangoen og skær den i mindre stk. Skær jordbærrene i kvarter. Kog vand og jasminte op og lad den trække i 4 min. Tag tebrevet op og tilsæt honning, sukker og finthakket ingefær. Lad det koge ind til en tynd sirup, sluk og tilsæt citronsaft. Afkøl. Anret i glas med yoghurt nederst, frugtsalat over og dryp med jasminsiruppen til sidst.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Ærtepandekager med pocherede æg
Fuldkornsyoghurt med mandler


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop