Pasta med langtidssimret ragout

Fremgangsmåde:
Skær pancetta i tern, og steg dem ved middel varme i en stor gryde i 3-4 minutter i det fedt, der smelter fra. Rør finthakket løg og bladselleri samt revet gulerod i. Lad det stege, til det hele er blevet blødt.
Brun de 2 slags hakkekød i gryden under omrøring. Hæld vin over, og lad det fordampe.
Bland tomater, tomatpuré, en lille smule mælk, laurbærblade og revet muskatnød i.
Lad saucen simre i mindst 1½ time, men gerne længere. Rør rundt en gang imellem, og tilsæt mere mælk løbende.
Fjern laurbærbladet, og smag ragouten til med salt, peber og revet muskatnød.

Tagliatelle med ærter og bacon
Tilbehør:
Kog pasta efter pakkens anvisning, og vend den i gryden med ragout, eller anret saucen over pastaen på tallerkener. Servér retten rygende varm med revet parmesan over.
