Mormors medister

Lørdag, 31. marts 2012
af Redaktion
En klassisk ret fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

(4 portioner)

600 g medister, 7% fedt
3 dl grønsagsbouillon
½ savoykål el. tilsvarende mængde grønkål
500 g kogte, skrællede rødbeder
2 spsk. hakket persille
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
4 skiver groft rugbrød
2 spsk. dijonsennep

Steg medisterpølsen på en pande, læg den i et ovnfast fad og hold den lun i ovnen. I panden med stegesaften tilsættes lidt boullion, som koges op, og når væsken er reduceret lidt, tilsættes kål. Tilsæt lidt mere af bouillionen ad gangen, mens retten simrer, smag til med salt og peber. Skær rødbederne i skiver og bland med persille, olivenolie, salt og peber. Smør rugbrød med sennep og server til.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 499 kcal/2088 kJ
Fedt: 19 g
Kulhydrater: 36 g
Protein: 40 g
Kostfibre: 6 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Forloren hare
Brændende kærlighed
Paprikagryde

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop