Brændende kærlighed i en mere slankevenlig version

Her får du en herlig og nem ret fra Familie Journals Slankeklub. Brændende kærlighed behøver nemlig slet ikke at være en kaloriebombe.
Af
af Redaktion
Foto: Carina Krüger
Foto: Carina Krüger

4 portioner

700 g kartofler (af en type, som koger ud)
1 dl minimælk
20 g smør
250 g bacon i skiver
8 løg

Fremgangsmåde

  1. Kog kartoflerne ca. 20 min. i usaltet vand.
  2. Hæld vandet fra, men gem noget af det. Mos kartoflerne godt.
  3. Tilsæt først smør og så mælk under stadig mosning eller piskning med håndmikser, fortsæt med at tilsætte af kogevandet, indtil konsistensen er god.
  4. Smag til med salt.
  5. Steg baconen og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  6. Hak løgene og steg dem i en anelse fedtstof, eventuelt fra baconen.
  7. Hæld løg og bacon over kartoffelmosen.

Næringsindhold

Energiinformation pr. portion

481 Kcal/2012 kJ
Fedt: 19 g
Kulhydrater: 54 g
Protein: 21 g
Kostfibre: 5 g

 

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.