Birgits sirupskage

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Birgit Mikkelsen fra Egå. Se hendes opskrift på sirupskage her
Af
af Redaktion
Annonce

Ingredienser til Birgits sirupskage

115 g usaltet smør 115 g brun farin
3 æg
225 g mørk sirup
225 g mel
1½ tsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær
2 tsk. stødt allehånde
½ tsk. salt
2 tsk. natron

ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?

Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook

Sådan gør du
Rør smør og farin blødt, pisk æggene i et ad gangen og tilsæt siruppen. Bland mel, bagepulver, krydderier og natron og vend blandingen i dejen. Hæld dejen i en 15 x 25 cm stor form beklædt med bagepapir og bag den ved 175° i 60 min. Server kagen afkølet i skiver med smør eller cremefraiche og syltede ingefær.

Opskrift: Birgit Mikkelsen

Du finder meget mere julepynt, -håndarbejde og -mad fra Familie Journal her...

Julens klassikere

Vi har samlet alle de bedste juleopskrifter til en god gammeldags dansk jul med masser af hygge...

Juleklassikere
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.