Kødboller med tomatsovs og pasta

En klassisk ret a la Lady og Vagabonden
Af
af Redaktion

(4 pers.)
40 min.

400 g hakket oksekød
1 løg, pillet og revet groft
25 g rasp
2 fed fintrevet hvidløg
1 æg
1 dl blandede krydderurter, f.eks. oregano og basilikum
Salt og peber
7 dl italiensk tomatsovs (passata, dvs. flydende,pressede tomater, sælges ofte på flaske)
400 spaghetti

Tilbehør
Salat

Bland kød, løg, rasp, hvidløg, æg, urter, salt og peber til en fars. Kom vand på hænderne, rul runde bolde 2 cm i diameter og læg på bageplade og bag ved 200° i 5 min. Læg dem så i en højsidet form og hæld passata ved, dæk med alufolie og bag i 15 min. Tag folien af og bag videre i 10 min. Kog pastaen imens og dræn. Top op med kødboller og sovs. Pynt med hakkede krydderurter. Giv salat til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Pasta med kylling og courgette
Ravioli med krebs og dildsovs
Spaghetti med kødsovs

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.