Kalvesnitsler med rød kartoffelsalat

Lav en lækker middag på 25 minutter
Af
af Redaktion

(3 pers.)
25 min.

650 g kartofler
1 tomat
½ rød peberfrugt
½ rød chili
1 skive lyst brød
1 fed hvidløg
1 dl syrnet fløde 9%
Salt og peber
500 g kalvesnitsler
½ bdt. persille
2 spsk. rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. citronsaft
1 spsk. smør
1 kugle mozzarella
1 avocado


Kog kartoflerne møre i letsaltet vand og skær dem i tern. Tag kernerne ud af tomaten og blend den med peberfrugt, chili, brød, hvidløg og syrnet fløde til dressing, som smages til, og kartoflerne vendes i. Bank snitslerne flade, hak persillen og bland persille, rasp, salt og peber. Dryp snitslerne med citron og vend dem i rasp. Steg dem gyldne i smørret og server med avocadoskiver vendt i citron og blandet med mozzarella.

Madopskrift: Kristina Miechels


Prøv også...
Kalvecuvette med coucoussalat
Kalvehaleragout
Oksespid med fyldig salat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.