Hüttemeiers kokosroulade med citronsmørcreme
Hüttemeiers kokosroulade er en fed og syndig dessert - men den smager helt vidunderligt! Prøv den næste gang, du skal have gæster til kage.
Af
af Kirsten Hüttemeier

Lækker og tung kokousroulade med citronsmørcreme af Kirsten Hyttemeier.
Foto: Jette M. Vesterager
Annonce
Her er en roulade, der er både fed og syndigt lækker, som sådan en nu engang skal være.
- Jeg har ikke ændret noget i denne opskrift, fordi det ville være synd og skam. Denne kage skal enten nydes i små stykker, som den er, eller også skal man lade være - her er ingen gylden middelvej, siger madskribent Kristina Miechels om denne Kirsten Hüttemeier-klassiker.
20 min
1 stk
Rouladebund
3 æg
225 g sukker
100 g kokosmel
50 g kartoffelmel
1½ tsk. bagepulver
2 spsk. sukker
Citronsmørcreme
150 g usaltet smør
175 g flormelis
1 pasteuriseret æggeblomme
Revet skal og saft af en citron
Fremgangsmåde
- Pisk æggene luftige med sukkeret og rør kokos og sigtet kartoffelmel og bagepulver i.
- Hæld dejen i bagepapirsbeklædt form på 30 x 40 cm og bag den ved 225° i 6 min.
- Drys sukker på et stykke bagepapir, vend kagen ud herpå og lad den afkøle under et fugtigt, opvredet klæde.
- Rør smørret ensartet med flormelis, æggeblomme og citronskal og -saft.
- Smør smørcremen over den kolde kage og rul den stramt sammen.
- Pak papiret om kagen og læg den på køl, til den skal serveres.

Dessert & Kage
Søde rabarbermuffins med mandler og kokos

Dessert & Kage
Lækre rouladesnitter med fyld af jordbærskum
Annonce








