Kyllingelår med grøn salat

Er du vild med kyllingelår? Så prøv denne opskrift der også indeholder en lækker grøn salat. Tilføj ovnstegte kartofler og servér for familien.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
(2 pers.)

Det skal du bruge til kyllingelår og grøn salat:

2 store kyllingelår, både over- og underlår Salt og peber Lidt olivenolie 1 broccoli 2 æbler ½ citron 2 stilke bladselleri 2 spsk. mayonnaise 1 tsk. dijonsennep 1 dl skyr 16 valnødder 1 dl rucola Tilbehør: Ovnstegte kartofler Prøv også: Kyllingelår og farverig salat

Sådan laver du kyllingelår med grøn salat:

Dryp de to kyllingelår med salt, peber og olie og sæt dem i ovnen ved 200º i 45 min. Skær broccolien i buketter, damp dem i lidt vand med salt i 2 min. og afkøl. Skær æblerne i både og dryp dem med citronsaft. Skær bladselleri i skiver. Rør mayonnaisen med sennep og skyr og vend broccoli, bladselleri, æbler og valnødder i og fold rucolaen i til sidst. Servér med ovnstegte kartofler. Vil du servére en hel kylling? Så prøv denne opskrift: Ovnstegt kylling med grøntsager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.