Jordbær i kokosskum

En symfoni af jordbær
Af
af Redaktion

(6 pers.)

300 g jordbær til mos
200 g jordbær til pynt
200 g sukker
Saften af 1 appelsin
½ l vaniljeis
½ frisk kokosnød
Saften af kokosnødden (2 dl)
1 blad husblas
Mynte

Kog de 300 g jordbær til mos med sukkeret og pres det gennem en sigte. Smag til med appelsinsaften og kør det på ismaskinen til sorbet eller frys under jævnlig omrøring. Flæk kokosnøden og gem saften. Udblød husblas i koldt vand. Varm kokoslagen op og smelt husblassen heri. Afkøl og kom i sifonsprøjte. Stil på køl i 1 time. Server kugler af sorbet og kugler af vaniljeis med kokossifon og flager af frisk kokos. Hvis du ikke har en sifonsprøjte, kan du også bare piske lidt flødeskum og smage til med kokosflager og lagen. Pynt med friske, skivede jordbær og mynteblade.

Dessertopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Se flere desserter med jordbær og rabarber her...

Mere med jordbær...
Istærte med jordbær
Nougatmousse med jordbær

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.