Blåbærmuffins med hele bær

Bløde blåbærmuffins med et drys af flormelis. Hvem kan sige nej til det? Opskriften er simpel med klassiske ingredienser, som du sikkert allerede har i køkkenet.
Af
af Kristina Marckmann, Foto: Carina Krüger
Blåbærmuffins med hele bær
35 min
12 stk

(ca. 14-16 stk.)

Det skal du bruge til blåbærmuffins

  • 250 g sukker
  • 150 g smør
  • 3 æg
  • 1½ dl mælk
  • 275 g mel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 4 dl blåbær (ca. 250g)

Prøv også disse blåbærmuffins, der er kåret til læsernes bedste opskrift

Sådan laver du blåbærmuffins

Rør smør og sukker let og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør mælken i. Bland hvedemel, vaniljesukker, bagepulver og salt. Vend melblandingen i æggemassen. Rør forsigtig blåbærrene i. Fordel dejen i muffinsforme, de skal kun fyldes ¾ op. Bag kagerne ved 225º i 15-20 min. Afkøl dem og drys evt. med lidt flormelis ved serveringen. Vi har samlet vores bedste opskrifter på muffins, find dem lige her!

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.