Gylden ostesuppe

Karen Madsen fra Roslev har indsendt sin bedste opskrift på ostesuppe. Suppen indeholder bl.a. løg, porrer, gulerødder og Pikantost. Du skal selvfølgelig ikke snydes for den lækre opskrift, derfor får du den lige her.
Af
af opskrift: Karen Madsen. Foto: Carina Krüger. Redigeret af Amelia Holmegaard Nielsen
Ostesuppe med grøntsager
(4 pers.)

Det skal du bruge til gylden ostesuppe:

400 g gulerødder 2-3 løg 3-4 porrer 2 spsk. olivenolie 1 l grøntsagsbouillon 200 g Pikantost 1 usprøjtet appelsin Salt og peber Prøv også: Cremet ostesuppe med tomatbrød

Sådan laver du ostesuppe

Skræl gulerødderne og riv dem. Pil løgene og hak dem. Rens porrerne og skær dem i ringe. Sautér alle grøntsagerne i olien. Tilsæt bouillonen og lad det hele simre under låg i 15 min. Tilsæt flødeosten under omrøring sammen med appelsinsaft og fintrevet appelsinskal. Smag suppen til med salt og peber og servér den med brød til. Prøv også: Marias aroniakage Find flere skønne supper i galleriet nedenunder
Skønne supper

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.