Fiskedolmer

Prøv denne lette og forfriskende ret til sommervarmen. Fiskedolmer ser godt ud og er tilmed let at lave. Til retten serveres kogte kartofler og grillede auberginer.
Af
Af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger
Fiskedolmer på tallerken

Ingredienser til fiskedolmer:

(3 pers.)

400 g lyssejfilet

2 forårsløg

4 spsk. hvedemel

1 æg

½ bdt. dild

50 g rejer

1½ tsk. salt

Peber

1 dl mælk

1 savojkål

1 dl hvidvin

1 dl vand

200 g flødeost naturel

2 dl mælk

1 bdt. dild

Salt og peber

Kogte kartofler

1 aubergine

Prøv også: Hellefiskmousse med rejer

Fremgangsmåde:

Hak fisken groft og løgene fint. Rør fiskekød, løg, mel, æg, klippet dild, rejer, salt, peber og mælk sammen. Skyl savojkålen og blanchér bladene i letsaltet vand, så de bliver bøjelige. Læg bladene sammen to og to og fordel fiskefarsen derpå. Fold kålen rundt om farsen og bind pakkerne med kødsnor. Bring hvidvin og vand i kog i en gryde og damp pakkerne i 15 min. Rør flødeost og mælk sammen og lad det koge op. Smag til med klippet dild, salt og peber og servér med kogte kartofler og grillede auberginer.

Prøv også: Roulade af røget hellefisk med laksemousse

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.