Opskrifter
Cremet koldskål på kærnemælk og skyr med brombær
Fredag, 13. august 2021Opdateret 29. aprilAf Camilla Zarah Lawes. Foto: Betina Hastoft.
Denne koldskål er lavet på både kærnemælk og skyr, og brombærrenes søde, dybe smag klæder den friske koldskål. Prøv også med andre slags bær. Velbekomme!

10 min
2 personer
Koldskål
4 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
100 g rørsukker
1 vaniljestang
1/2 l kærnemælk
1/2 l skyr
Topping
Brombær
Ca. 1 spsk. flormelis
Evt. Skovsyre
Kammerjunkere
Fremgangsmåde
- Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret, og tilsæt kornene fra vaniljestangen.
- Rør kærnemælk og skyr i æggemassen. Stil koldskålen på køl i mindst 1 time.
- Servér den kold i skåle, pynt med brombær, drys med flormelis, pynt evt. med skovsyre, og servér kammerjunkere til.

Dessert & Kage
Lækker cheesecake med kammerjunker og smag af koldskål

Dessert & Kage
Koldskålspannacotta med lakridscroutoner og jordbær