Nem hverdagsmad: Kyllingelasagne med spinat

Opskrift på kyllingelasagne med spinat:
4 pers. – 60 min.
Ingredienser:
- 400 g kyllingebrystfilet
- 2 rødløg
- 500 g gulerødder
- 200 g spinat fra frost
- Olivenolie til stegning
- 1 spsk. grøn karrypasta
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dl vand
- 1 limefrugt
- Salt og peber
- 200 g friske lasagneplader
- 120 g revet mozzarella
Til servering:
- Blandet grøn salat
- Bredbladet persille
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200°.
Skær kyllingekødet i mundrette stykker.
Rist olivenolie og karrypasta i en gryde i et par minutter ved høj varme. Sautér finthakkede rødløg i karryblandingen, uden at det tager farve.
Brun kyllingekødet på panden, til alle stykkerne akkurat har fået skorpe.

Lasagne med røget bacon og svampe
Tø spinaten op. Kram den fri for overskydende væske, og vend den i gryden sammen med revne gulerødder. Steg i et par minutter, og hæld kokosmælk og vand over. Lad retten simre i 5 minutter under låg. Tilsæt friskpresset limesaft, salt og peber.
Læg lasagnen sammen i et egnet fad, så der bliver 3 lag lasagneplader med i alt 4 lag kyllingefyld i bunden, mellem og øverst.
Drys mozzarella over, og bag lasagnen i ovnen i 20-25 minutter.
Servér med friske salatblade vendt med hakket persille.
