Chiagrød med hindbær
Forkæl dine smagsløg med en lækker chiagrød, smukt toppet med saftige hindbær. Chiagrøden giver både næring og friskhed, så du får en perfekt start på dagen!
Af
Af Linn Grubbström. Foto: Maria Warnke Nørregaard.

3 t og 5 min
4 personer
Chiagrød med hindbær
2 dåser kokosmælk light
2½ dl chiafrø
200 g friske hindbær
2 spsk. usaltede pistacienødder uden skal
50 g blåbær
50 g ribs
Fremgangsmåde:
- Blend kokosmælk og 2 dl chiafrø i en blender, og sæt det på køl i mindst 3 timer.
- Blend derefter hindbær og ½ dl chiafrø, og sæt det på køl i mindst 3 timer.
- Hæld skiftevis kokosblandingen og hindbærblandingen i høje glas.
- Pynt chiagrøden med hakkede nødder og friske blåbær og ribs.

Dessert & Kage
Cookies med citron og hindbær