Lynstegt and med nudler og broccoli

Lynstegt and med nudler og broccoli er en hurtig og smagfuld ret, der kombinerer saftig and med sprøde grøntsager og asiatisk inspiration.
Af
Af Timm Vladimir Foto: Columbus Leth
Lynstegt and med nudler og broccoli
25 min
4 personer
Lynstegt and med nudler og broccoli:
400 g andebrystfilet
200 g hvedenudler
3 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
1 frisk grøn chili
1 spsk. sesamolie
1 broccoli
150 g grønne bønner
Dressing:
1½ dl sojasauce
3 spsk. honning
1 spsk. fiskesauce
3 spsk. limesaft
Salt og peber
Til servering:
50 g ærtespirer

Fremgangsmåde:

Lynstegt and med nudler og broccoli:

  1. Skær andebrystfileterne i tynde skiver, og læg dem til side.
  2. Kog nudler i en gryde efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra.
  3. Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Skyl og hak chilien fint.
  4. Steg chili, hvidløg og ingefær i olie i en gryde i et par minutter, uden at det tager farve.
  5. Tilsæt andebrystskiverne, og steg dem i 2-3 minutter, til de tager lidt farve.
  6. Skyl broccolien, og skær den i små buketter.
  7. Skyl og nip bønnerne.
  8. Steg begge dele i gryden sammen med andebrystskiverne i yderligere 3 minutter under jævnlig omrøring.

Dressing:

  1. Rør sojasauce, honning, fiskesauce, limesaft, salt og peber sammen i en skål, og hæld dressingen i gryden med de kogte nudler.
  2. Vend det godt sammen, og varm det hurtigt igennem på en pande.
  3. Smag til med salt og peber.

Servering:

  1. Skyl ærtespirer. Vend andebrystskiver og grøntsager i nudlerne, og top retten med ærtespirer.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.