Sprøde forårsruller med oksekød og glasnudler

Disse sprøde forårsruller fyldt med saftigt oksekød og glasnudler er en lækker snack eller nem hverdagsret!
Af
Af Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Peter Kam
Forårsruller med oksekød
45 min
4 personer
Forårsruller med oksekød
300 g hakket oksekød
30 g glasnudler
100 g champignoner
1 løg
2 cm. frisk ingefær
150 gulerødder
2 spsk. olivenolie til stegning
3 spsk. sojasauce
1 tsk. sukker
Salt og peber
50 g bønnespirer
12 ark forårsrulledej
1 æg til pensling
Olivenolie til stegning
Sød chilisauce

Fremgangsmåde:

  1. Kog nudler efter pakkens anvisning. Afdryp.
  2. Klip de kogte nudler i mindre stykker med en saks.
  3. Hak champignoner fint.
  4. Hak løg og ingefær fint. Riv gulerødder groft.
  5. Bland nudler, grøntsager og kød i en skål.
  6. Steg kødblandingen i en dyb pande med olie i 5 minutter, til kødet er gennemstegt.
  7. Krydr med sojasauce, sukker, salt og peber.
  8. Tag panden af varmen, og vend bønnespirer i.
  9. Læg 2 spsk. af fyldet i en bred stribe på midten af et stykke forårsrulledej.
  10. Fold enderne indover, og rul dejen stramt sammen omkring fyldet.
  11. Pensl samlingerne med æg, inden de lukkes helt.
  12. Opvarm rigeligt olie i en dyb pande, og steg forårsrullerne sprøde og gyldne i 6-8 minutter.
  13. Vend dem undervejs. Afdryp på fedtsugende papir.
  14. Servér med sød chilisauce.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.