Fladbrød med spidskommen og frisk koriander

Lækre, hjemmelavede fladbrød med spidskommen og frisk koriander – perfekt som tilbehør til grill, salater eller dip
Af
Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth
Fladbrød med spidskommen og frisk koriander
35 min
12 stk
Fladbrød med spidskommen og frisk koriander:
625 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt koriander
2 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
2 dl vand
300 g græsk yoghurt 10 %
3 spsk. olivenolie (til stegning)
Til servering:
1 potte frisk koriander‌

Fremgangsmåde:

  1. Rør mel, bagepulver, natron, spidskommen, koriander og salt sammen i en skål.
  2. Tilsæt olie, vand og yoghurt, og ælt dejen sammen, til den er ensartet.
  3. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og del den i 12 stykker.
  4. Rul dejstykkerne rustikt ud til flade runde eller ovale brød med en kagerulle.
  5. Steg 2 pandebrød ad gangen i olie på en pande ved høj varme i ½-1 minut, til de får mørke pletter på den ene side.
  6. Vend brødene, og steg dem færdige på den anden side.
  7. Gentag med resten af brødene.
  8. Hold brødene lune under et viskestykke indtil servering, og top med frisk koriander.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.