Fladbrød med spidskommen og frisk koriander
Lækre, hjemmelavede fladbrød med spidskommen og frisk koriander – perfekt som tilbehør til grill, salater eller dip
Af
Camilla Biesbjerg Markussen Foto: Columbus Leth

35 min
12 stk
Fladbrød med spidskommen og frisk koriander:
625 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
1 tsk. stødt spidskommen
½ tsk. stødt koriander
2 tsk. salt
2 spsk. olivenolie
2 dl vand
300 g græsk yoghurt 10 %
3 spsk. olivenolie (til stegning)
Til servering:
1 potte frisk koriander
Fremgangsmåde:
- Rør mel, bagepulver, natron, spidskommen, koriander og salt sammen i en skål.
- Tilsæt olie, vand og yoghurt, og ælt dejen sammen, til den er ensartet.
- Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og del den i 12 stykker.
- Rul dejstykkerne rustikt ud til flade runde eller ovale brød med en kagerulle.
- Steg 2 pandebrød ad gangen i olie på en pande ved høj varme i ½-1 minut, til de får mørke pletter på den ene side.
- Vend brødene, og steg dem færdige på den anden side.
- Gentag med resten af brødene.
- Hold brødene lune under et viskestykke indtil servering, og top med frisk koriander.

Hovedretter