Opskrift på lækker spidskålsslaw med æbler og cremet dressing

Lige nu smager æblerne allerbedst. Tag på æblerov i nabohaven eller supermarkedet, og brug løs af de sprøde frugter til denne skønne spidskålsslaw med æbler.
Af
Louisa Lorang. Foto: Columbus Leth
Opskrift på spidskålsslaw med æble
Annonce
1 t
6 personer
Ingredienser til salaten:
75 g valnøddekerner
1 spidskål
2 stilke bladselleri
2 æbler
1 håndfuld frisk estragon
Dressing:
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. sukker
3 spsk. græsk yoghurt 10 %
2 spsk. mayonnaise
1 fed hvidløg
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Dressing:

  1. Rør sennep, eddike og sukker sammen.
  2. Vend mayonnaise og yoghurt i, og smag til med fintrevet hvidløg, salt og friskkværnet peber.

Spidslålsslaw:

  1. Rist valnødderne let på en tør pande i et par minutter.
  2. Afkøl, og hak dem groft.
  3. Snit kålen fint.
  4. Skær bladsellerien i tynde skiver.
  5. Skær æblerne i tynde stave.
  6. Vend kålen med dressingen, og vend forsigtigt æblerne med i.
  7. Smag til med salt, peber og estragon.
  8. Vend de hakkede valnødder i lige inden servering.
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.