Blomkåls- og jordskokkesuppe med stenbiderrogn

Forkæl dig selv med en delikat suppe. Retten er fuld af god smag, kalorielet og indeholder ingredienser, der er gode for kroppen.
Af
Af redaktionen
Foto: Familie Journals Slankeklub

Opskriften giver 4 portioner.

Energi-information pr. portion
Energi 250 kcal/1048 kJ
Protein: 15 g
Kulhydrater: 23 g
Fedt: 7 g
Kostfibre: 3 g
Alkohol: 2 g

30 min
4 personer
Ingredienser
300 g jordskokker i tern
150 g kartofler i tern
150 g blomkål
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
Olie til stegning
1 dl hvidvin (evt. lidt citron el. lime)
½ l hønsebouillon
1 dl fløde
1 dl mælk
Salt og peber
300 g stenbiderrogn
Persille
  1. Skræl jordskokker og kartofler, skær dem i tern.
  2. Sautér dem med blomkålsbuketter, løg og hvidløg i lidt olie.
  3. Krydr med salt og peber.
  4. Hæld hvidvinen og hønsebouillon ved og kog ind til det halve.
  5. Tilsæt fløde og mælk.
  6. Blend suppen, når grønsagerne er møre.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Server med stenbiderrogn og friskhakket persille.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.