(4 pers.)
300 g jordskokker i tern
150 g kartofler i tern
150 g blomkål
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
Olie til stegning
1 dl hvidvin (evt. lidt citron el. lime)
½ l hønsebouillon
1 dl fløde
1 dl mælk
Salt og peber
300 g stenbiderrogn
Persille
Skræl jordskokker og kartofler, skær dem i tern. Sautér dem med blomkålsbuketter, løg og hvidløg i lidt olie. Krydr med salt og peber. Hæld hvidvinen og hønsebouillon ved og kog ind til det halve. Tilsæt fløde og mælk. Blend suppen, når grønsagerne er møre. Smag til med salt og peber.
Server med stenbiderrogn og friskhakket persille.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.
Energi-information pr. portion
Energi 250 kcal/1048 kJ
Protein: 15 g
Kulhydrater: 23 g
Fedt: 7 g
Kostfibre: 3 g
Alkohol: 2 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kylling med rosenkålssalat og ærtedip
Kotelet-grønsagspakker
Fyldig tomatsuppe
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop