Lune fladbrød med kylling og hjemmerørt karrydressing
Her får du en nem opskrift på fladbrød med fyld af kylling og grønt samt en hjemmerørt karrydressing på cremefraiche - lækker til både aftensmad og madpakken.
Af
af Kristina Marckmann

20 min
2 personer
Fladbrød med kylling og karry
260 g kyllingeinderfilet
1 rød chili
5 soltørrede tomater
1 spsk. olie
¾ dl cremefraiche
1 spsk. karry
Salt og peber
1 hjertesalat
¼ agurk
4 fladbrød
Fremgangsmåde
- Skær kyllingefileterne i mindre stykker og hak chilien og de soltørrede tomater fint.
- Steg kyllingestykkerne sammen med chili og tomater i olien ved høj varme, til de er gyldne.
- Rør cremefraichen med karry og smag til med salt og peber.
- Snit salaten, skær agurkerne i tern og lun fladbrødene.
- Fyld brødene med kylling, salat, agurk og karrydressing og server.

Hovedretter
Pitabrød med græske frikadeller

Hjemmebag