Yoghurt med bagte jordbær

Hvis man har en lille yoghurtelsker i huset, er denne udgave en sikker vej til stor respekt og mange, glade hvin
Af
af Redaktion

400 g jordbær
1 vaniljestang
50 g rørsukker
1 l yoghurt

Skyl jordbærrene, halver dem og læg dem i et ovnfast fad. Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og bland med rørsukker. Drys sukkerblandingen over jordbærrene og bag dem ved 175° i 20 min. og lad dem køle af. Rør jordbærrene i yoghurten og server med lidt myslidrys.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Bananyoghurt med mysli
Æbleyoghurt med ristede rugbrødcroutoner
Yoghurt med kompot




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.