Sommerlig panna cotta med rom-marinerede rabarber
Denne nemme panna cotta smager helt fantastisk - og så er det en perfekt lille dessert, når man skal have gæster. Denne serveres med rom-marinerede rabarber.
 Af 
af Kristina Marckmann 

Sommerlig panna cotta med rom-marinerede rabarber
Annonce
20 min
4 personer
Panna cotta
 5 dl piskefløde
1 stang vanilje
80 g sukker
4 blade husblas 
Marinerede rabarber
 1 dl vand
175 g rørsukker 
200 g rabarber
1 dl brun rom
Fremgangsmåde
OBS: Panna cottaen skal stå på køl i mindst 4 timer, inden den serveres.
- Varm fløden op sammen med den flækkede vaniljestang og sukker og lad det småkoge ved svag varme og uden låg i ca. 15 min.
 - Sæt husblassen i blød, tag fløden af varmen og fjern vaniljestangen.
 - Kom husblassen i den varme fløde og rør, til den er opløst.
 - Hæld cremen i 4 portionsglas og stil dem tildækkede i køleskab i mindst 4 timer, til de har sat sig.
 - Kog vand og rørsukker sammen til en sukkerlage og skær rabarberne i 1 cm stykker.
 - Kom rabarberne i sukkerlagen, tag den af varmen og tilsæt rommen.
 - Lad rabarberne trække i mindst et par timer og servér med panna cottaerne.
 

Dessert & Kage
Panna cotta med karamelliserede appelsiner

Hjemmebag
Saftig sommerkage med rabarber og youghurt
Annonce








