Kogt skinke med dildsovs

25 min. + 20 min. i ovnen(2 pers.)300 g kogt skinke i skiver500 g kartofler1/2 løg1 spsk. smør1 tsk. brun farin2 spsk. mel2 dl mælk1 tsk. dijonsennep1
Af
af X

25 min. + 20 min. i ovnen
(2 pers.)

300 g kogt skinke i skiver
500 g kartofler
1/2 løg
1 spsk. smør
1 tsk. brun farin
2 spsk. mel
2 dl mælk
1 tsk. dijonsennep
1 bdt. klippet dild
Salt og peber
1 dl mælk
1/2 tsk. salt
1 knsp. peber
Karotter

Kog kartoflerne møre i vand uden salt. Skær løget i fine tern og svits dem let i smørret. Tilsæt brun farin, og når den er smeltet, røres melet i. Rør mælken i og lad sovsen koge. Tilsæt sennep og dild og smag til med salt og peber. Mos de kogte kartofler med mælk, salt og peber. Fordel mosen på skinkeskiverne og fold dem omkring. Læg skinkerullerne i et ovnfast fad og hæld sovsen over. Bag skinkerullerne i ovnen ved 200° i 15 min. og server med dampede karotter.

Opskrift: Kristina Miechels

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.