Thai inspirerede fiskefrikadeller med koriander

Disse fiskefrikadeller er bÄde lÊkre, kalorievenlige og sÄ er de super nemme at lave. Rigtig god fornÞjelse!
Af: af Familie Journals Slankeklub
Thai inspirerede fiskefrikadeller med koriander
Thai fiskefrikadeller - Foto: Familie Journals Slankeklub
Annonce

4 portioner

500 g kartoffel
500 g hakket fiskekĂžd f.eks. fra sej eller torsk
1 stk. lĂžg
1 stk. rĂžd peberfrugt
1 spsk. frisk koriander
1 stk. lime
1 stk. ĂŠg
3 spsk. hvedemel
1 dl minimĂŠlk
Salt og peber
2 tsk. rapsolie

Dip

œ dl soyasauce
1 spsk. rĂždvinseddike
2 tsk. sukker
Chili (frisk eller tĂžrret)

FremgangsmÄde

  1. SkrĂŠl kartoflerne skĂŠr dem i 1 cm tykke skiver og kog dem ca. 15 min. til de er mĂžre.
  2. HĂŠld vandet fra kartoflerne og mos dem gennem en sigte (eller med et piskeris) - afkĂžl kartoffelmosen.
  3. Hak lĂžg, peberfrugt og krydderurter fint.
  4. RĂžr fiskefarsen til dine fiskefrikadeller med 1 tsk. salt og rĂžr derefter ĂŠg og hvedemel i farsen.
  5. TilsĂŠt hakkede grĂžntsager, limesaft og kartoffelmos.
  6. RĂžr efter med lidt mĂŠlk i farsen til dine fiskefrikadeller har en passende konsistens.
  7. Brun dine fiskefrikadeller pÄ en slip-let pande.
  8. LÊg dine fiskefrikadeller i et ovnfast fad og steg dem fÊrdige i ovnen ved 175°C i 15-20 min.
  9. For at lave dippen, skal du rĂžre sukker sammen med sojasauce og eddike og tilsĂŠt til sidst chilien.
  10. Server med kogte fuldkorns nudler eller brune ris og dertil en rÄkost eller salat. Pynt med limebÄde og korianderblade.

NĂŠringsindhold

Energiinformation pr. portion fiskefrikadeller

329 Kcal / 1378 kJ
Fedt: 4 gram
Kulhydrater: 37 gram
Protein: 31 gram
Kostfibre: 2 gram

 
Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrÊnset adgang til alt indhold.