Kyllingebryst i fad med hytteost, spinat og tomat

Kylling er en favorit hos mange, og her er den bagt i ovnen med en cremet sovs af hytteost og fløde sammen med spinat og tomat. Kan spises med pasta eller ris.
Af
af Kristina Marckmann
Kyllingebryst i fad med hytteost, spinat og tomat
50 min
3 personer
Kyllingebryst i fad
2 kyllingebryster
2 pressede fed hvidløg
1 spsk. hakket, frisk timian
1 tsk. salt
1 knsp. peber
250 g frisk spinat
4 tomater
2 dl fløde
1 spsk. tomatpuré
125 g hytteost
Tilbehør
Pasta
Brød

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og vend dem i hvidløg, timian, salt og peber.
  2. Skyl spinaten godt, blancher den i letsaltet vand og lad den dryppe godt af.
  3. Fordel spinaten i bunden af et ovnfast fad og placer kyllingebrysterne ovenpå.
  4. Skær tomaterne i skiver og læg dem over kyllingen.
  5. Rør fløden med tomatpuré og hytteost, hæld blandingen over tomaterne og stil fadet i ovnen ved 180° i 30 min.
  6. Server den ovnbagte kylling med pasta og godt brød.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.