DDV-opskrift: Æbler med nøddedip

Lækkert og let hyggemåltid fra De Danske Vægtkonsulenter
Af
af Redaktion

1 godt spiseæble
Lidt citronsaft

45 g hasselnødder
10 g olie (smagsneutral)
Revet økologisk citronskal
Citronsaft
Et lille nip salt
Et par dråber
flydende sødemiddel



Rist nødderne på en tør pande eller i ovnen, til de er gyldne og dufter.
Kom dem i en minihakker, mens de stadig er varme, sammen med olie, lidt revet citronskal og ca. 1 spsk. citronsaft.
Kør til en grov, men ensartet pesto. Smag til med et nip salt og sødemiddel.
Skær æblet i både og dryp med lidt citronsaft, så de ikke bliver brune. Server dippen til æblerne.

473 kcal/1968 kJ

  • 40 g fedt (74%)
  • 7 g protein (6%)
  • 22 g kulhydrat (20%)
  • 4 g fibre

Slankeopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Flere lette hyggemåltider fra De Danske Vægtkonsulenter...
Yletteklatkager med frugtcocktail
Mandelsmåkager


Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.