Shata – stærk chilisovs
En traditionel stærk chilisovs fra det mellemøstlige køkken, der egner sig rigtig godt som ekstra krydring af pitabrød, pizza og sandwich
Af
af Redaktion

Annonce
12 små, tørrede chili
3 spsk. tomatpuré
1 tsk. kanel
1 tsk. salt
3 spsk. olivenolie
Knus chilierne og bland dem med tomatpuré, kanel, salt og olivenolie og lad den trække på køl i mindst et par timer, gerne flere dage.
Madopskrift: Kristina Marckmann
EN NY KØKKENREVOLUTION
Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Chili-hotsauce
Æblegelé med chili
7-krydderier
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)
Annonce