Shata – stærk chilisovs

En traditionel stærk chilisovs fra det mellemøstlige køkken, der egner sig rigtig godt som ekstra krydring af pitabrød, pizza og sandwich
Af
af Redaktion

12 små, tørrede chili
3 spsk. tomatpuré
1 tsk. kanel
1 tsk. salt
3 spsk. olivenolie

Knus chilierne og bland dem med tomatpuré, kanel, salt og olivenolie og lad den trække på køl i mindst et par timer, gerne flere dage.

Madopskrift: Kristina Marckmann

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Chili-hotsauce
Æblegelé med chili
7-krydderier








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.