DDV-opskrift: Ferskenfromage med hindbær
Denne opskrift på ferskenfromage er lavet efter De Danske Vægtkonsulenters principper. Denne dessert kan nydes uden dårlig samvittighed.
Af
af Inge Kauffeldt, DDV

2 t og 10 min
DDV-ferskenfromage med hindbær
125 g DDV yoghurt 7 %
1 fersken
Lidt vaniljekorn
Lidt flydende sødemiddel
2 blade husblas
100 g hindbær
Fremgangsmåde
- Læg husblasen i blød i koldt vand.
- Blend den udstenede fersken (gem lidt til pynt) sammen med yoghurten.
- Smag til med vaniljekorn og sødemiddel.
- Vrid husblassen og smelt den i et vandbad eller kom lidt kogende vand på.
- Pisk, til den er helt smeltet.
- Når den er lidt afkølet, røres den forsigtigt sammen med fromagen.
- Hældes i en skål og sættes koldt i ca. 2 timer.
- Pynt med friske hindbær og lidt fersken.

Morgenmad & Brunch
DDV-opskrift: Frugtsalat med choko-yoghurtcreme

Hovedretter