Hellefisk med tomatcurry

40 min.(2 pers.)2 x 200 g hellefiskfiletSalt og peber20 g smørCitron1 spsk. jordnøddeolie2 fed hvidløg2-3 cm ingefær2 spsk. rød thai karry1 dåse
Af
af Redaktion

40 min.
(2 pers.)

2 x 200 g hellefiskfilet
Salt og peber
20 g smør
Citron
1 spsk. jordnøddeolie
2 fed hvidløg
2-3 cm ingefær
2 spsk. rød thai karry
1 dåse kokosmælk
10 store tomater
Frisk koriander
Jomfru i det grønne


Tilbehør: kogt ris

Begynd med tomaterne. Halver dem og bag i ovnen ved 200° i 10 min. Steg hvidløg og ingefær i olie, tilsæt karry, og når det er jævnt, så kokosmælk. Lad det koge ind og smag til med salt og peber. Hæld så karryen over tomaterne og stil i ovnen igen ved 160° i 15 min. Læg fisken over og dryp med salt, peber, citron og smør. Stil det hele i ovnen ved 200° i 6 min. Server med kogte ris og drys med frisk koriander og jomfru i det grønne.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.