Melonsalat med bluecheesedressing

Lækker kombination af den søde melon op mod det lidt skarpe løg bundet sammen med den cremede skimmelostedressing
Af
af Redaktion

Frokostret

1 honningmelon
200 g jordbær
1 rødløg
150 g sukkerærter
1 dl cremefraiche
50 g himmelblå el. anden mild blåskimmelost
2 dråber tabasco
Salt og peber
50 g ristede pinjekerner

Skær honningmelonen i tern og skyl og halver jordbærrene. Hak rødløget fint og snit sukkerærterne i mindre stykker. Bland melon, jordbær, rødløg og sukkerærter og læg salaten på et fad. Mos blåskimmelosten ud i cremefraichen med en gaffel til en let grynet dressing og smag til med tabasco, salt og peber. Hæld dressingen over salaten og drys med ristede pinjekerner.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Flere gode salater...
Pinsesalat
Pæresalat med røget mørbrad
Varm aspargessalat

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.