Risotto med rejer

Let og lækker hverdagsmad - risotto med rejer, forårsløg og parmesan
Af
af Kristina Marckmann, foto: Carina Krüger

Opskrift på risotto med rejer

(2 pers.)
1 finthakket løg
1 spsk. smør
300 g risotto-ris
1 dl hvidvin
1 l hønsebouillon
1 bdt. forårsløg
300 g kogte rejer
40 g parmesan

Sådan laver du risotto med rejer

Sautér løget i smørret, tilsæt risene og steg dem, til de er blanke. Tilsæt hvidvinen og lad risene absorbere vinen.

Tilsæt hønsebouillonen lidt ad gangen, så risene næsten når at optage væden, før der tilsættes yderligere væde.

Snit forårsløgene i 1 cm tykke skiver på skrå, tilsæt dem sammen med rejerne og den sidste dl bouillon.

Vend parmesanen i, når det sidste væde er forsvundet, retten skal være cremet. Servér retten med groft brød og et drys friskkværnet peber.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.