Cheesecake med hindbær

Fin ser den ud - og så smager den himmelsk! Kagen har chokoladekiksebund og flødeostefyld med chokolade og hindbær
Af
af All Over Press (opskrift og foto)
Cheesecake med hindbær
Annonce

Opskrift på cheesecake med hindbær

(6 pers.)

150 g kiks med chokolade
60 g smør

Fyld:
4 blade husblas
375 g flødeost
50 g sukker
½ usprøjtet citron
3 dl piskefløde
50 g mørk chokolade
1½ spsk.kogende vand
300 g friske hindbær

Køb billigt køkkenudstyr

Fremgangsmåde til cheesecake med hindbær

Knus chokoladekiksene og bland dem med smeltet smør. Kom evt. kiksene i en plastpose og knus dem med en kagerulle.

Beklæd en form på ca. 22 cm i diameter med bagepapir og fordel kiksemassen i formen. Sæt formen i køleskabet.

Læg husblassen i blød i koldt vand ca. 7 min. Pisk flødeosten med sukker og fintrevet citronskal. Pisk fløden og vend den i ostecremen sammen med halvdelen af den hakkede chokolade.

Pres vandet ud af husblassen og rør den ud i det kogende vand. Rør husblassen i oste-flødecremen sammen med 250 g hindbær. Fordel ostecremen over bunden, dæk den til og sæt formen i køleskabet natten over.
Drys resten af hindbærrene og chokoladen over, når kagen serveres.

Lav flotte lagkager

Lav flotte lagkager

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.